Slekker Boys JO 13-1 KAMPIOEN

6 juni 2018 22:30

Slekker Boys JO 13-1 heeft woensdag 6 juni in Roosteren het kampioenschap veilig gesteld door een 1 - 2 uitzege veilig te stellen.

De mannen en dame maakten het reuze spannend vandaag. Het royaal opgekomen publiek, onder een volle tribune, moest bloed, zweet en gelukkig geen tranen laten.
Het was Slekker Boys dat goed begon aan de wedstrijd en meteen een paar goede kansen kreeg doch het was Roosteren dat na 15 minuten de leiding nam en dit tot aan de rust vasthield. Na de ranja een hard werkend Slekker Boys dat goed druk zette en zo via Ivo Cremers de gelijkmaker forceerde. 10 Minuten voor tijd dan de beslissende dieptepass en het was Niek Verstraeten die iedereen eruit liep en de bevrijdende 1 - 2 noteerde. Daarna gaf het het team niets meer weg en na het laatste fluitsignaal was de buit binnen.
Proficiat aan het hele team en de trainers Bas en Frank voor deze geweldige prestatie door op grond van een beter doelsaldo dan Conventus'03 het kampioenschap binnen te halen.