Sponsors

Slekker Boys Club 50

18 december 2020 17:15


Op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze club te sponsoren heeft het bestuur tijdens de Algemene Leden Vergadering van 27 november 2020, het plan gepresenteerd voor de Slekker Boys Club van 50. Door lid te worden van deze club kan iedereen die dit wil de Slekker Boys een extra steuntje in de rug geven.

Het lidmaatschap staat open voor iedereen: leden, niet-leden, particulieren, bedrijven, andere clubs, verenigingen, vriendengroepen etc.. De jaarlijkse bijdrage bedraagt minimaal € 50 en wordt via een automatisch incasso geïncasseerd. Opzeggen kan op ieder moment.

Als tegenprestatie krijgt u een eervolle vermelding op de ledenlijst van de Slekker Boys Club van 50. Deze lijst wordt gepresenteerd in onze kantine, op Slekker Boys TV en op onze site. Als u liever niet genoemd wilt worden dan kunt u dit ook aangeven.

Jaarlijks kunnen de leden stemmen voor het bestedingsdoel waar hun bijdrage van dat jaar naar toe zal gaan. Voor 2021 kan er gestemd worden op de volgende doelen:

- Terrasoverkapping kantine

- Opknappen kleedlokalen

Leden worden elk jaar via mail gevraagd hun stem uit te brengen.

Om lid te worden dient het onderstaande formulier met de ingevulde groene kaart voor de  machtiging, ingeleverd te worden bij een van onze bestuursleden.

Alvast bedankt

bestuur Slekker Boys

 

Slekker_Boys_Club_50_1p.pdf

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!