16 teams - Slekker Boys

Sponsors

16 teams

28 augustus 2022 19:15


Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur. De teams van de Slekker Boys zijn druk bezig met de voorbereidingen. Ieder team op haar eigen manier.

Voor het komende seizoen gaan de heren senioren weer van drie naar vier teams. Echter, dit seizoen zullen het 3e en het (nieuwe) 4e team niet als 11-tal maar als 7-tal verder gaan. Beide teams worden ingeschreven voor de competitie op de vrijdagavond.

Deze overstap is een weloverwogen keuze van de spelers zelf. Belangrijke overwegingen hierin waren dat het steeds moeilijk werd om voldoende spelers op de zondag bij elkaar te krijgen. Verder hebben een aantal oud-spelers heel specifiek aangegeven terug te willen komen voetballen voor de Slekker Boys, maar speciaal op de vrijdag en niet meer op de zondag.

Na uitgebreid overleg tussen de spelers, onze technische commissie en binnen het bestuur is besloten om met deze wensen mee te gaan. Als bestuur vinden we het belangrijk om onze spelers te behouden en zijn we blij dat met deze aanpassing er toch weer een aantal oud-spelers bij onze club aan de slag gaan.

We gaan bekijken hoe dit het nieuwe seizoen gaat bevallen. Als de komende periode blijkt dat er weer voldoende belangstelling is voor een extra 11-tal dan gaan we dat natuurlijk organiseren.

Naast de vier heren senioren teams hebben we ook nog ons dames team en de zaterdag veteranen.

Bij de jeugd groeien we van acht naar tien en waarschijnlijk zelfs naar elf teams. Met dank aan onze enthousiaste vrijwilligers die week op week laten zien dat de Slekker Boys meer zijn dan voetbal alleen. Met het vernieuwde jeugdkamp op onze eigen accommodatie als prachtig voorbeeld!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!