De eerste trainingen zijn weer achter de rug. Voor het nieuwe seizoen zijn er 19 teams ingeschreven. - Slekker Boys

Sponsors

De eerste trainingen zijn weer achter de rug. Voor het nieuwe seizoen zijn er 19 teams ingeschreven.

29 augustus 2023 18:00


Dit seizoen stroomt een grote groep jeugdspelers door naar de senioren. Een deel van de 7-tal spelers van het afgelopen seizoen stapt weer over naar een 11-tal. Dat maakt dat we voor dit seizoen weer een derde 11-tal hebben kunnen inschrijven voor de competitie. Bovendien heeft een nieuwe groep spelers, welke eigenlijk al gestopt waren zich aangemeld om als 7-tal weer te beginnen met voetballen.


Daarmee komen we op een drietal senioren heren 11-tallen en wederom 2 senioren heren 7-tallen.

Daarnaast hebben we natuurlijk het dames senioren 11-tal. Versterkt met een paar oude en nieuwe bekenden. Tot slot de zaterdag veteranen. De spoeling is dun maar we gaan het weer een seizoen proberen.

Bij de jeugd zet de groei van de afgelopen jaar goed door en komen we dit seizoen op twaalf teams. Met dank aan de ijzersterke jeugdvrijwilligers die dit allemaal in goed banen leiden.

Al deze teams zorgen voor een mooie puzzel om de training goed gepland te krijgen, maar dat gaat lukken! De grootste uitdaging betreft het vinden van scheidsrechters. We hebben er minsten 1 of 2 extra nodig voor de senioren maar ook bij de jeugd kunnen we er 1 of 2 extra heel goed gebruiken. Dus, heb je altijd al zin gehad om scheidsrechter te worden? Meld je dan aan bij een van onze leiders. Voor een mooie outfit en eventuele KNVB-opleiding wordt gezorgd.


Bestuur Slekker Boys
Afbeelding van wirestock op Freepik

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!