Veteranen zaterdag Voorjaars reeks

31 maart 2018 17:00

Paaszaterdag staat traditioneel in het teken van de Kennedymars en vaak een dubbel programma.

Wij moesten vandaag naar Born om een partijtje te spelen. De accommodatie is aan een opknapbeurt toe.  We hadden genoeg spelers.  Henny maakte vandaag zijn rentree.

Het begin van de wedstrijd was voor Slekkerboys. John kreeg een goede kans maar raakte helaas de paal. Een verwoestend schot  van Ramon werd door de keeper nog gepareerd maar Henny was er als de pinken bij en rondde cool af. 0-1 voorsprong.

Langzaam maar zeker kwam Born wat beter in de wedstrijd. Echt gevaarlijk werden ze nog niet. Bij ons moet er iets meer rust in het spel komen. Wij kregen nog enkele goede kansen die we helaas niet konden verzilveren. Born maakte gebruik van de situatie en kon 2 keer scoren. De sterk keepende Henk kon helaas dit niet voorkomen.

Na een zeer fraaie aanval met een zeer mooie combinatie kwam de bal terecht bij John. Hij rondde erg fraai af. 2-2.

Na de rust kwamen er een paar nieuwe gezichten in het veld. Ook bij Born kwam de keeper in het veld. Nou Jos moest alle zeilen bij zetten om hem bij te houden. Maar na afloop bleek dat hij een half jaar niet had gespeeld en daarom ook nog een beetje conditie te kort kwam.

Dat is bij ons ook een beetje het geval. We speelden een tweede helft waar beiden partijen nog een paar kansen kregen. Bij ons kwam de eindpass net niet bij de gewenste speler in de voeten. Jammer want in de omschakeling missen we dan snelheid en conditie. Maar toch moeten we tevreden zijn met de wedstrijd van vanmiddag. Na een lange periode zonder punten haalden we vandaag weer een punt.  Born kreeg nog een penalty, die sportief naast werd geschoten.

We speelden vandaag ook tegen een tegenstander van gelijk formaat. Dat is toch ook net wat leuker.

Na afloop was het nog lang gezellig, Eerst in Born en daarna nog even in de kantine van de Slek.