Datum

28 april 2018 17:00

Accommodatie

Onbekend

Op de dag dat Fortuna na zestien jaar weer terugkeerde op het hoogste niveau speelden we de wedstrijd tegen Linne. De Linner Arena was net niet uitverkocht. Gelukkig dat we beschikken over een brede selectie want we kwamen net aan een elftal. Maar het is een zeer goede zaak dat we toch gespeeld hebben!!

Het bleek een mooie wedstrijd te worden. Andre moest noodgedwongen toch weer keepen. Dat die ie als vanouds geweldig! Linne heeft een kunstgrasveld. Maar wel een van de betere. Het spelen er op viel reuze mee. En we speelden goed compact en we maakten goed gebruik van ons sterke middenveld. Achterin stond het zeer goed. De tegenstander liet ons ook voetballen en zo ontstond er een leuke wedstrijd. Met veel kansen over en weer. Wij kregen een paar opgelegde kansen die we helaas niet wisten te verzilveren. Linne deed dat wel en zo gingen we rusten met een 2-0 achterstand.

Na de thee. Een enkeling had een extra dosis genomen en dat had resultaat. Ook de 2e helft was een leuke en vooral zeer sportieve wedstrijd. Veteranen voetbal puur sang. Wederom waren er veel kansen en ging het spel lekker op en neer. Linne wist nog drie keer te scoren. Frank P. was erg cool voor de goal en scoorde 4-1. Nadat Linne 5-1 had gemaakt was het de beurt aan Henny. Hij soleerde heel mooi door de Linner verdediging en wist de uitstekend keepende doelman op slinkse wijze te passeren.

We mogen zeer zeker niet klagen over ons spel vanmiddag. Met een beetje meer rust en geluk had het misschien een gelijkspel kunnen worden. Want ondanks de uitslag verdiende deze match een gelijkspel met veel doelpunten. Ik vind het heel mooi om te zien dat we zoveel kansen kunnen creeëren.