... (afstandschot)
60'

Veteranen zaterdag Voorjaars reeks

5 mei 2018 16:00

Vandaag gingen we op bezoek bij HBC in Buchten. Deze keer zaten we ruim in de spelers. Andre deed mee, maar we kregen ook hulp van Theo en Eric. Dus we stonden er op papier erg sterk op. De eerste helft was de wedstrijd van Stefan. Hij scoorde maar liefst 3 keer. De ene goal nog mooier dan de andere goal.

We kwamen echter op een 1-0 achterstand. Met zoveel kwaliteit op het veld moesten we dat kunnen ombuigen. Dat gebeurde ook. Van een 1-0 achterstand kwamen we op een 2-1 voorsprong.  HBC maakte op een fortuinlijke manier gelijk. Maar het was wederom Stefan die heel mooi ons weer op een voorsprong zette. We gingen met een voorsprong van 3-2 rusten.

Na rust is het gebruikelijke tafereel dat we weer even in het ritme moesten komen.

We zagen een neutraal speelveld. Zij kregen wat kansen en wij ook. Uit een van de kansen hadden we de voorsprong kunnen vergroten maar dat lukte helaas niet.

Dan zie je wat je vaker ziet. Zij maken via een foutje van ons gelijk. Het was een leuke plezierige wedstrijd met slechts een klein incidentje.  Maar dat werd vakkundig gesust.

HBC pakte toch nog de drie punten. Dus helaas geen punten mee naar de Slek. Vandaag hadden we die toch mee moeten nemen naar de meikoningin Anna. Het  bleef lang gezellig. We gingen naar de Slek en HBC had nog een feestje bij een van hun spelers..