De laatste thuiswedstrijd van dit voorjaarsseizoen. Tegen Susteren.

Vanmiddag was de opkomst hoog! We hadden de beschikking over Hetzer Palmen van Rios/Hingen.

Andy was ook terug en besloot om het doel te verdedigen. Edward had Ed meegenomen.

Andre besloot om scheidsrechter te zijn.

De wedstrijd begon. Susteren bleek zoals vanouds erg sterk te zijn. Ze creeërden kans na kans. We hadden met name moeite met hun snelle spelers. Niet alleen snel maar ook heel erg handig aan de bal. Daarnaast speelden zij een vier vier twee systeem. Waardoor we niet echt op de meest ideale manier stonden. Toch was de eerste kans voor Stefan. Helaas konden we hem niet verzilveren.

Susteren kon met een droog schot toch Andy passeren. We bleven proberen ons spel te spelen.

Dat lukte vrij aardig maar toch kon Susteren ook nog de score verdubbelen. Maar niet lang daarna kon Roy toch de aansluitingstreffer maken. Toch kon Susteren de marge weer terugbrengen op 2 doelpunten.  Ruststand 1-3.

In de rust wachtte Ramon de moeilijke taak om te wisselen.

Hetzer en Ed kwamen in het spel. Frank kwam er in. Na rust zagen we een sterk Slekkerboys.

Susteren  bleef supergevaarlijk door hun snelheid en behendigheid.

We kwamen steeds vaker op de helft van Susteren en konden een flink aantal kansen creeëren.

Toch scoorde Susteren de 1-4. Maar we gaven niet op en kwamen terug tot 3-4. Via Roy en Chris.

Ondanks het goede spel en de vele kansen slaagden we niet in om punt(en) te pakken.

Jammer dat we  ons goede spel ons telkens niet belonen. Fouten maken we allemaal.

Heel vaak wordt de lastigste oplossing gekozen terwijl de simpele vorm wellicht effectiever is.