18 november 2018 10:00

Scheidsrechter

Erwin van Boven

Wedstrijdverslag slekkerdames 18.11.2018

Na enkele weken al geen wedstrijd meer gespeeld te hebben op zondag, was dan eindelijk het moment aangekomen! Wij, als afgetrainde spelers, lieten ons niet kennen. Binnen de eerste minuut, wat zeg ik, binnen de eerste 10 seconden van het spel wist Loes al een doelpunt te scoren. Daar bleef het ook niet bij, in de 30ste minuut scoorde Maud. Waarop ook Loes weer 2 maal het grote vierkant met het net erin wist te raken. Met een tussenstand van 4-0 gingen we de rust in.

Gelukkig hebben we geen boze Paul voor onze neus gehad, maar er waren wel wat kleine verbeterpuntjes. In het begin van de tweede helft, hadden we een kleine vindingsfase. Helaas was het andere team niet geheel sportief en wist de situatie in hun voordeel om te zetten naar een doelpunt.

Gelukkig is het snel weer goed gekomen en werd er in de 65e minuut door Sanne en 66e minuut door Loes weer een doelpunt gemaakt en konden we tevreden met de eindscore van 6-1 van het veld af de douche in.