...
7'

5e klasse 2

31 maart 2019 10:00

Vandaag stond de 2e van 4 belangrijke wedstrijden op rij op het programma. We vertrokken om 9 uur naar Grevenbicht om om 10 uur te beginnen aan de wedstrijd. Armada trapte af en zette gelijk druk op de bal. Door het weggeven van een corner mochten wij niet veel later aftrappen. 1-0. Het spel ging op en neer en er werden een aantal kansen gecreeërd aan beide kanten. Kim wist het doel goed leeg te houden.

Helaas viel Loes uit door een blessure en mocht Manon weer aantreden op het veld. Helaas was dit ook maar van korte duur door een blessure.

Een paar minuten voor de rust krijgt Linda nog een gele kaart. Het werd nu oppassen dat we goed op het mannetje bleven staan want Armada bleef druk zetten.

De tweede helft werd er hetzelfde gevoetbald als in de eerste helft. Echter was Armada iets feller waardoor er een aantal ‘overtredingen’ gemaakt werden. De laatste 20 minuten waren er nog een aantal kansen. Linda had bijna de gelijkmaker gescoord op aangeven van Darnisha. Helaas mocht het vandaag niet baten en keerden we met 0 punten terug naar de Slek. Volgende week staat Doenrade op het programma. Nog een belangrijke wedstrijd om bovenaan mee te blijven draaien.