Scheidsrechter

Erwin van Boven

Accommodatie

Onbekend

Na lange tijd is het vandaag heerlijk weer om te voetballen. De wedstrijd tegen De Leeuw staat op het programma. Na het verlies van vorig week moet er deze week weer gewonnen worden. We beginnen sterk aan de wedstrijd.
Al snel worden er veel kansen gecreëerd, maar helaas worden deze niet afgemaakt.
In de 27ste minuut, weten we eindelijk het doel te vinden. Na een assist van Darnisha, weet Loes te scoren door middel van een lobje, 1-0.
Niet veel later weet ook De Leeuw het doel te vinden, 1-1.
Het spel wordt beduidend minder. De kansen blijven komen, maar worden helaas niet afgemaakt. Voor rust krijgen we nog een penalty, deze wordt niet benut door Lyan.
Ruststand: 1-1. Kansen afmaken, korter op de mannetjes en beter concentreren op de ballen in de voeten. Met deze woorden gingen we verder. We kregen het van in het begin niet herpakt. Hierdoor kreeg De Leeuw meer ruimte en kon kort na rust op voorsprong komen, 1-2. Ook hier na waren we het helemaal kwijt. Er werd niet meer goed gecommuniceerd. Het samenspel was zoek en de misverstanden bleven zich opstapelen. Vanaf de 75ste minuut was het alles of niets. Dit voelde iedereen. Er moest gescoord worden, verliezen was geen optie. Het voetbal werd niet veel beter, maar de vechtlust zeker wel. In de 85ste minuut, was het wederom Darnisha met een assist, deze keer op Maud, 2-2. Nog maar een paar minuten, alles mee naar voren. De laatste corner, werd genomen door Loes. Een korte variant met zus Maud, waarna Loes de bal voor kon zetten. De bal ging veel spelers voorbij,  Lyan wist de bal nog te raken, goal! 3-2!

Ondanks het slechte spel, is er vandaag gevochten voor de 3 punten. Nu is het aan ons om het goede voetbal van de eerste seizoenshelft snel weer terug te vinden.