60'
Anoniem (solo)
69'

17 oktober 2015 17:00

We gingen met slechts 10 spelers naar Posterholt, Hans B en Jeroen R zouden in de tweede helft nog kunnen invallen. Gelukkig was PSV zeer sportief en stelde 2 spelers beschikbaar die beiden een puike partij speelden. PSV was de betere ploeg maar we gaven het eerste kwartier niet teveel weg. Na 15 minuten een mooie voorzet van Malud en een harde kopbal van Evert en de 1 - 0 lag in de touwen. Jos S raakte hierbij geblesseerd en moest tijdelijk vervangen worden. In de eerste helft in aanvallend opzicht slecht een kans, het was Peter die te gehaast schoot. We leken zo de rust te halen doch PSV scoorde op slag van rust nog tweemaal. Eerst verkeek de doelman zich op een hoge indraaiende bal en op slag van rust ging hun snelle rechtsbuiten aan de haal, gaf een prima voorzet en weer Evert rondde bekwaam af. Gelukkig waren in de rust Hans en Jeroen gearriveerd en konden we in de tweede helft meer tegenstand geven. Eerst was het echter Jos S die na een kopduel groggy het veld moest verlaten en getooid werd met een mooi blauw oog. Hierna werden wij gelijkwaardig en kwamen via goed doorzetten van Chris op 3 - 1 en toen Jeroen 10 minuten voor tijd na een mooie solo de 3 - 2 scoorde was er nog van alles mogelijk. De beste kans was er voor Hans P echter hij twijfelde tussen een schot en een pass op Roy. Op slag van tijd nog een mooie voorzet van PSV die onhoudbaar ingekopt werd naar de eindstand 4 - 2. Na afloop werd de fles nog gewonnen en natuurlijk meteen pater gemaakt. We werden ook nog mooi getrakteerd op balkenbrij die er smakelijk in ging.