24 oktober 2015 17:00

Scheidsrechter

Tjeu Vonk

Weer had de coach voldoende spelers op de been gebracht en konden we met 14 man beginnen. Zelfs weer een nieuweling die het na 1 keer trainen ging proberen.
De eerste 20 minuten was het een gelijk opgaande wedstrijd met een beter Leeuwen.
Toen zij eenmaal na 20 minuten het net gevonden hadden drukten zij meteen door naar een 0 - 3 voorsprong. Enige mogelijkheid voor ons was een strafschop, echter een oude voetbalwet zegt dat de speler op wie de overtreding gemaakt wordt moet niet zelf de penalty gaan nemen.
In de tweede helft een paar wijzigingen. Ton moest helaas al uitvallen met een flinke blessure en na 10 minuten ook Jos V. Leeuwen profiteerde na 0 - 4. Daarna lieten zij de teugels wat vieren en na een scrimmage scoorde Chris de 1 - 4. Even later werd Chris aangetikt binnen de zestien en het was Stefan die de strafschop via de vingertoppen van de doelman binnenschoot 2 - 4. Bijna hadden we weer de tweede helft  gewonnen echter op slag van tijd was het Leeuwen die de tweede helft op 2 - 2 bepaalden. Eindstand 2 - 5. De derde helft werd royaal gewonnen, want zonder tegenstander win je alles.