... (schot)
93'

5e klasse C

7 oktober 2018 14:30

Vandaag reisde de boys af naar RKSVV in Swartbroek voor de derde competitiewedstrijd. Op deze zonnige middag maakten Rik, Guus en Max hun rentree in de basis na terugkomst van een blessure. Guus liet zichzelf dan ook al in de 3e minuut zien met een bekeken lob in de verre hoek: 0-1. De thuisploeg wist echter in de 11e minuut al iets terug te doen, vanuit een hoekschop werd de 1-1 binnengekopt. De boys lieten zich niet van de wijs brengen hierdoor en gingen door met aanvallen. Dit wierp dan ook al snel zijn vruchten af, want slechts 1 minuut later scoorde Rick vanaf 20 meter met een geplaatst schot in de verre hoek: 1-2. Na deze goal zakte de wedstrijd wat in, er werden weinig kansen gecreëerd door beide ploegen. Na de rust begonnen de boys weer gretig aan de tweede helft, maar ook dit resulteerde niet in grote kansen. Rond de 65e minuut werden Jeroen en Alex vervangen door Ties en Dylano voor wat nieuwe energie in de ploeg. In de 80ste minuut viel Luuk geblesseerd uit, waarna de licht geblesseerde Mathijs, die eigenlijk niet wilde spelen vandaag, toch moest invallen. Maar de matige tweede helft van de boys ging van kwaad tot erger toen, in de 93ste minuut, de bal voor de voeten viel van een speler van RKSVV, die de bal in de onderhoek schoot: 2-2. Direct na deze goal floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd. De boys balen om op deze manier twee punten te laten liggen, maar het is nu zaak om te kijken naar de wedstrijd van volgende week tegen RKAVC.