5e klasse 2

2 juni 2019 10:00

Scheidsrechter

R.J.C.M. (Rob) Willemsen

De dag voor onze eigen wedstrijd gingen wij op bezoek bij onze oranje leeuwinnen om te kijken of we het spelletje van hun misschien wel konden overnemen.
'S morgens voor de wedstrijd werd er bekend gemaakt welke activiteiten er allemaal zouden plaats vinden op het weekendje weg.
Hierdoor hadden we nog maar 8 minuten om ons te moeten omkleden. En dat ook nog met deze warmte.

Eenmaal op het veld aangekomen pakte we ons nog even een paar minuutjes rust voordat we zouden beginnen aan de warming up. Zonder Linda mam kunnen we natuurlijk niet beginnen.
Na de warming up kregen we de speech van onze trainer. Hierin werd duidelijk gezegd dat we onze kansen moesten afmaken en ons eigen spelletje moesten spelen. Hier werd ook gezegd dat we rekening moesten houden met hun voorhoede die razend snel waren in de vorige wedstrijd.
Na het vertellen van de opstelling met een wijziging in de goal. Namelijk Sophie die ons vandaag kwam versterken gingen wij het veld op. Gebrand om te winnen na de afgelopen 2 nederlagen.

We starten meteen heel goed aan de wedstrijd, Darnisha werd diep gestuurd langs de lijn en gaf de bal voor aan maud. Die deze heel beheerst binnen schoot. In 3 minuten stond het dan al 1-0 voor de Slek.
We bleven druk zetten en dit werd dan ook goed beloond, Darnisha werd weg gestuurd door Maud en schoot de bal in het net. Na 8 minuten voetballen stond de teller alweer op 2-0 voor de Slek.
Hierna bleven we door drukken naar het doel van de tegenstander maar hier kwamen geen echte kansen uit.
In de 22e minuut werd Darnisha wederom langs de zijlijn gestuurd en kapte naar binnen toe. Terwijl ze de bal verkeerd raakte schoof de bal door de benen van de keeper het doel in! 3-0 voor de slek.
Eindelijk werden onze kansen goed benut en konden we blijven voetballen op onze eigen manier.
5 minuten later werd er een bal gespeeld achter de verdediging van uow hierbij stond Darnisha buitenspel maar die liet de bal fijn lopen voor maud die erg alert was en heel rustig de bal meenam naar het doel.
Hier bleef ze heel rustig en schoof de bal langs de keeper! 4-0 voor de Slek.

Hierna zakte we in en gingen we steeds minder voetballen de bal werd op en neer geschoten en uow kreeg de wedstrijd in handen. Hierdoor zat er helaas ook een tegendoelpunt aan te komen.
15 minuten voor de rust schoot uow dan ook hun eerste doelpunt binnen. Maar gelukkig stond het nog steeds 4-1 voor de slek.

In de rust kregen we te horen dat we goed aan het voetballen waren en dat we dit moesten volhouden en we moesten nog een paar goalen maken.

Dit werd dan ook heel erg goed opgepakt.
Net uit het kleedlokaal en maud werd langs de lijn gestuurd en gaf de bal voor op loes de bezig is met haar comeback en haar doelpuntje weer meepikte voor vandaag. 5-1 voor de slek!
Het verdere verloop van de wedstrijd kunnen we beter vergeten want dit was niet ons beste spel wat we hier hebben laten zien.
Met 5-1 winst hebben we eindelijk weer 3 punten in de pocket!
Nog 2 wedstrijden te gaan en dan is het seizoen voor ons ook afgesloten.