Scheidsrechter

Tjeu Vonk

Accommodatie

Onbekend

Een karrevracht aan afmeldingen “de hond ziet er ziekjes uit, dus ik kom niet”,  tot “ik heb een verjaardagsfeestje van mijn schoonmoeder, succes!” gaf onze leider de mogelijkheid om te shoppen bij 35+ die daags erna ook al voetballoos waren vanwege vele afmeldingen bij hun tegenstander. Met dank aan Mark Hintzen, Theo Wolfs, Ronald Kurvers en Eric Zeegers werd de tegenstander vanaf het eerste moment in een wurggreep genomen. En het eerste kwartier zag er veelbelovend uit. Diverse schoten en pogingen werden ondernomen doch een schot van Roy (who else) bracht ons op een 1-0 voorsprong. De voorsprong werkte verlammend, passjes kwamen niet meer aan, spelers gingen voor eigen succes (misschien wel tegen beter weten in) en veelal werd de moeilijkste oplossing gekozen. Na een tweetal waarschuwingsschoten van Spaubeek werd de achterhoede verrast door een hakballetje op de achterlijn van ….. een eigen speler. Dit (ge)hakballetje kwam in de voeten van de Spaubeek-spits die hier wel raad mee wist en van korte afstand onze verbouwereerde keeper kansloos liet (1-1). Dit was tevens de ruststand.

Tijdens de rust was iedereen het erover eens dat het beter moest. Met goede bedoelingen en frisse wisselspelers stapten we het veld op voor de tweede helft. De uitvoering van de goede bedoelingen liet echter te wensen over waardoor onbegrip vele aanvallen op doodspoor liet eindigen. Halverwege de tweede helft leek toch de gewenste voorsprong er te komen maar na enige commotie nam de scheidsrechter de juiste beslissing en keurde de treffer terecht af. Het leek erop dat er geen winnaar uit de bus zou komen maar vlak voor het einde kon een Spaubeek-junior veteraan ongehinderd het veld oversteken en met een geplaatst schot de 1-2 aantekenen.  De zo gehoopte overwinning werd hiermee door eigen (on)kunnen vakbekwaam teniet gedaan.

Doelpunt: Roy Vranken