Datum

8 maart 2020 14:30

Accommodatie

Onbekend

Na enkele weken geen wedstrijd te hebben gevoetbald, stond er vandaag dan eindelijk weer een wedstrijd op het programma voor de Boys. Op deze regenachtige zondag was Abdissenbosch de tegenstander en voor de meesten stond de uitwedstrijd nog op het netvlies gebrand. De Boys hadden dus nog wel een appeltje te schillen met de club uit Landgraaf.

De kinderoptocht liep door de straten van de Slek en om half 3 gaf de scheidsrechter het startsein, de wedstrijd was begonnen. De Boys hadden het overwicht in de eerste helft en combineerden een aantal keer mooi op de helft van de tegenstander. Het ontbrak echter aan de laatste goede pass. Echter, de Boys hadden enkele goede mogelijkheden om op voorsprong te komen. Een schot vanaf de 16 werd gepareerd door de doelman van Abdissenbosch, maar hij liet de bal los waarna een aanvaller van de Slek de bal terug kon leggen. Helaas kwam het tweede schot recht op de keeper waarna de bal verdween over de achterlijn. Vlak voor rust kwam er nog een mogelijkheid via de rechterkant. De bal werd voorgezet waarna Alex Wolters de bal net niet genoeg richting mee kon geven waardoor de bal over ging. Het fluitsignaal klonk en beide partijen gingen met de brillenstand aan de thee.

Na de tactische bespreking van de trainer wisten de Boys wat hen te doen stond in de tweede helft. De Boys kwamen echter op achterstand. Na een doeltrap werd de bal teruggekopt waarna de bal werd overgespeeld naar de aanvaller van Abdissenbosch. Deze nam de bal op de borst aan en pakte hem in een keer op de schoen waarna de bal verdween in de linkerbovenhoek.  0-1. De Boys kwam uiteindelijk nog met een slotoffensief waardoor er meer ruimtes ontstonden. Via een aanval over de rechterkant kwam Abdissenbosch  richting het doel van de Slek. De aanvaller dribbelde de 16 in en legde de bal terug op 11 meter waar twee aanvallers van Abdissenbosch vrij stonden. 0-2. Vlak voor tijd scoorden Abdissenbosch opnieuw via dezelfde wijze als de 0-2.

Het was een teleurstellende middag voor de Boys, maar wij willen alle supporters bedanken voor de steun. Volgende week is er een nieuwe wedstrijd waar de Boys alles op alles zetten om de drie punten mee terug te nemen naar de Slek