Ramon Extra (schot)

22 augustus 2015 17:00

Scheidsrechter

Sliepen, H.

Onder tropische omstandigheden begonnen twee teams in gewijzigde opstellingen aan de halfjaarlijkse strijd voor het kampioenschap van Groot-Pey. Door vakanties en uitstapjes misten beide teams diverse basis spelers. Ook hebben we allang niet meer zoveel toeschouwers op en langs onze bank gezien. Geblesseerde spelers en ook nog vakantie vierende spelers op de racefiets zaten op de bank, zelfs diverse vrouwen/vriendinnen waren vandaag aanwezig. De wedstrijd liep de eerste helft op en af met kansen aan beide kanten. Grootse kans voor Theo maar voor het eerst luisterde hij naar wat er geroepen werd en liet hij de mogelijkheid aan zich voorbij gaan. Even later was hij wel alert toen de keeper een schot/voorzet van Ramon niet onder controle kreeg en scoorde hij de  0 -1. Ook de spits van Hingen schrok zo van zijn kans dat er niet gevlagd voor buitenspel werd dat hij voor langs schoot.  Rust.
Na de rust was er iets veranderd. Slekker Boys had een kwartier lang een black out en Hingen profiteerde volop. Paul liep zich goed vrij en scoorde in de lange hoek, Mark ronde een voorzet van John af en hun twee voor ons onbekende ietsje te jonge spelers brachten de stand op  4 - 1.  Ook uit een corner raakte Paul de onderkant lat, maar gelukkig kon Henk opruimen. Pas daarna konden we ook weer meedoen maar de man die zo graag topscoorder wil worden miste zelfs voor open doel. Even later ging hij vrij op de keeper af, helaas landde zijn schot op de lat. In de rebound scoorde Roy, toch nog een assist voor John. Even later Ramon door over de vleugel en uit diens voorzet scoorde zelfs John, helaas buitenspel voor Ramon. Vlak voor tijd scoorde Ramon nog de 4 - 3 helaas was de tijd te kort. Op basis van de tweede helft verdiende overwinning van FC Hingen onder prima leiding van Hurby.
Na afloop een prima verzorging met lekker eten bij cafe het Hingen en daarna was er nog een afterparty op de Kasteelweg. Haute cuisine werd hier nog geserveerd en ook de Alfa was niet slecht.
Volgende week geen programma maar burgerschieten en hopelijk mogen we hier een keizerin begroeten.