68'

26 september 2015 17:00

St Odilienberg – Slekkerboys

Vanmiddag stond de match tegen Berg op het programma. Het was schitterend weer en de mat lag er zeer goed bij. Door afmeldingen en blessures hadden we de beschikking over een twaalftal spelers.  In het verleden hebben we voor nog hetere vuren gestaan.

Er ontspon zich een leuke wedstrijd.  Maar je zag meteen dat het elftal van Berg over meer kwaliteit beschikte dan wij. Ze lieten ons evenwel toch leuk voetballen.  Door een tweetal foutjes kwamen we helaas op achterstand.

We bleven echter toch proberen te spelen hoewel dat door onzorgvuldigheid soms lastig is. Enfin er werd in elk geval alleen positief gecoach en dat is een super prestatie op zich!!

Ruststand 2-0 voor Berg.  In de tweede helft begonnen we zeer sterk. We hadden de beschikkig gekregen over een goede speler van Berg om onze gelederen te komen versterken. Dat deed ie ook voortreffelijk!

Helaas kon een prima voorzet van Stefan niet worden binnengetikt. Een tien minuten daarna verstapte ik me bij een sprint en was de wedstrijd over.

Niet veel later viel er een goal te vieren voor de Slek. Het was een eigen doelpunt maar die tellen ook.

De wedstrijd ging verder en Berg zette een tandje bij. Dat resulteerde in 3 extra doelpunten en dus werd de eindstand 5-1.

Na afloop was het zo als vanouds reuze gezellig!  We wonnen de fles Jaegermeister maar ik kon ze niet toevoegen aan mijn voorraad omdat ze ijs en ijs  maar dan ook echt ijskoud werd geserveerd met de benodigde glazen erbij.

De gezelligheid werd nog even doorgezet op de Slek.

Eindstand 5-1 voor Berg