85'
...

5e klasse 2

10 november 2019 10:00

Vandaag stond de wedstrijd tegen SVO/DVC op het programma. Na een krabvertragingstijd van 5 minuten gingen we de kleedkamer in. Helaas waren we pony vergeten en was de speaker van Darnisha niet opgeladen. Hierdoor was onze routine ernstig in de war.

We begonnen de eerste helft goed en al gauw beloonde zich dit met een doelpunt van Kimberly in de 8e minuut. De dames van SVO/DVC speelde de bal goed rond en het was zaak dat we kort op de menkes bleven staan.

In de 25e minuut was het weer raak voor Kimberly na een fraaie actie.

5 minuten later gaf Loes een mooie voorzet en de verdediger van SVO/DVC zag dit als een mooie kans om een kopgoal te maken 3-0.

Weer 5 minuten later scoorde Darnisha met een mooie soloactie. Met 4-0 gingen we rusten

De uitslag zegt genoeg over het spel in de tweede helft. Zeer zeker niet voor herhaling vatbaar. Volgende week spelen we dan maar twee keer een eerste helft.