Mark Hintzen (schot)

5 september 2015 18:00

Scheidsrechter

John Jennissen

Vandaag de onderlinge wedstrijd tussen de zondag veteranen 35+1 en de zaterdag veteranen versterkt met 3 A-jeugd spelers Lars, Tom en Rick. In de eerste helft een beter spelend zaterdag team met ook meer balbezit. De bal liep goed rond en er waren diverse kansen. Echter zoals de laatste tijd gebruikelijk wist onze aspriant topscorer met de mooiste kansen geen raad. De zondag vets waren in de afwerking wel zeer nauwkeurig. Paul van de Laar scoorde na een mooie pass van Theo de 0 - 1. Even later was het Rick die zijn groot talent liet zien en de gelijkmaker scoorde. Echter niet veel later was het Wim die Theo Peeters lanceerde die bekwaam in de korte hoek de 1 - 2 scoorde. Ondanks diverse mogelijkheden werd dit ook de ruststand. Direct na de pauze balverlies in de achterhoede, Paul die goed wachtte op assistentie en Ron Vonk scoorde de 1 - 3. Stefan Maas bracht de spanning nog even terug met een mooi schot  2 - 3. Maar vanaf daar was er nog maar 1 team wat voetbalde en dat waren de zondag vets. Via mooi uitgespeelde acties werden diverse kansen gecreëerd en zo liep men uit naar 2 - 6 via Rick van Lumich, Theo Wolfs en Mark Hintzen, waarbij de achterhoede van de zaterdag vets er diverse keren niet goed uit zag.  Ook gastspeler Ron bij de zondag vet's liet zijn normale collega's diverse keren zijn hielen zien. Verzachtende omstandigheden voor de zaterdag vets waren het ontbreken van Jos Vonk wegens jicht en het vlak voor aanvang wegvallen van onze nestor die normaal gesproken met zijn vocabulair ervoor zorgt dat zijn medespelers scherp en alert blijft. Helaas nog in de laatste minuut een ongelukkig val van Gerard, waarbij hij zich flink blesseerde aan zijn schouder.
De fles werd gelukkig door Miranda gewonnen waarna beide partijen zich die goed lieten smaken.