... (schot)
67'
... (schot)

7 november 2015 17:00

Vandaag stond de wedstrijd tegen SC Susteren 2 oftewel Dieteren op het programma.

Het was lekker warm maar omdat Dieteren in het groen speelt werd besloten om de oude blauwe truis te gebruiken voor de match. Jos was bezig met de zonnepanelen dus we waren vandaag zonder leiding. Toch was de bezetting goed , we zaten ruim in onze spelers. Ik werd aangewezen om grens te spelen. Dan doe je dat natuurlijk met veel passie en plezier.

Normaal is Dieteren een hele leuke ploeg om tegen te spelen. De derde helft gaat vaker lang door…

Nu deden er een paar jongere spelers mee die niet helemaal passen in het profiel van de gemiddelde veteraanspeler. Een speler had de les over buitenspel blijkbaar gemist. Kan zijn dat ie op zijn mobieltje zat te spelen of wellicht had hij tijdens de uitleg een blackout. Hoe dan ook hij liep vaak in buitenspelpositie. Ja als grensrechter met passie en plezier meldt je dit dan braaf aan de scheidsrechter. Natuurlijk kan je in al je enthousiasme ook wel een foutje maken.  Maar om dan zo tekeer te gaan als deze jongeman met nummer 15…  Eerst regels leren en dan mopperen op het arbitrale trio is volgens mij een betere optie.  Jammer dat het team niet ingrijpt maar mee gaat in deze malaise. Let wel het gaat om een wedstrijd op een heel laag niveau!

In de eerste helft speelde we erg goed. Dieteren kwam niet in hun vertrouwde spel en dat zag je goed terugkomen. Iemand had op het knopje van de lichtinstallatie geduwd. Dat werkte in ons voordeel want een achterstand werd vakkundig omgezet in een 2-1 voorsprong. Pal voor rust kon Dieteren nog de gelijkmaker scoren!  2-2 Ruststand.

Zo waar niet slecht!

In de tweede helft was er geen gemopper meer te horen. De keeper van Dieteren had een fenomenale redding. Het fantastische schot van Mark werd gepareerd. In de eerste helft werd hij twee keer fantastisch bediend door Chris die een zeer goede wedstrijd speelde. In de tweede helft kregen we ook nog wat kansjes maar helaas konden we niet meer scoren. Dieteren deed dat wel nog vier keer. De eindstand werd daardoor 2-6 voor Dieteren.

De meeste spelers van Dieteren gingen snel naar huis omdat ze een tocht door de Doort moesten lopen.

Wij bleven wel nog een tijdje en we werden getrakteerd op een aantal lekkernijen! De flessen bleven in de voorraad.

Jammer dat Dieteren vandaag zich van een niet zo een leuke kant liet zien.