tel. 0475-485417

Vanmiddag stond de match tegen Susteren op het menu. Susteren en Dieteren eigenlijk.

Ze waren in grote getale naar de Slek gekomen. Een aantal op de fiets. Dat beloofde veel goeds.

Het leven van een “interim”coach gaat niet over rozen. De ene keer ben je aan het zoeken naar extra spelers de andere keer heb je een volle bank. Keuzes maken is dan best lastig.

In de eerste helft hadden we de poppetjes misschien iets anders kunnen neerzetten. Het sterke centrale duo deed het weer goed alleen coachen ze niet voor niets. De ene speler heeft andere kwaliteiten dan de andere en mede door het coachen kan je die kwaliteiten benutten en zelfs synergetische effecten uithalen.

Ik zag een minder goed spelend Slekkerboys in de eerste helft. De laatste weken ging dat een stuk beter.

Met name het lekker combineren ging toen veel beter en dat leverde al dan niet resultaten op. Susteren kreeg wel wat kansen maar ook niet meer dan dat. Een voorzet werd verkeerd ingeschat. Daardoor kreeg hun nr 6 de bal voor zijn voeten en kon scoren.

Dat was ook meteen de ruststand. 0-1

Na de thee ging het veel beter draaien. We hadden een paar kleine veranderingen doorgevoerd. Wissels. Maar daar lag het niet meteen aan. We speelden weer beter. Bouwden op. Combineerden en kregen best veel kansen. Op basis van het ons getoonde spel verdiende we de gelijkmaker. En al met al was een gelijkspel ook de beste weergave van de wedstrijd geweest.

Na een lange afwezigheid was Chris weer van de partij. Hij had een doelpunt verdiend. Het uitstekende kunstgrasveld beviel hem heel erg goed. Ik hoop dat hij komende tijd of in ieder geval komend seizoen weer wat vaker van de partij kan zijn.

Bij een aanval van hun was de nr 9 ons iets te snel af. Een verkeerde inschatting liep niet goed af. De aanvaller werd geraakt en dat betekende een strafschop. Dat buitenkansje liet hun nr10 niet liggen en scoorde beheerst de 0-2. Daar bleef het ook bij.  Prima wedstrijd. Maar dat is de wedstrijd tegen Susteren eigenlijk altijd. Een leuke faire wedstrijd. Gelijkspel had deze keer de terechte uitslag geweest maar helaas konden we de bal deze keer niet in hun netje krijgen.

Luca bedankt voor het keepen!!! Deze keer was het op zeer korte termijn.  Toch een prima wedstrijd gekeept!

Na afloop was de derde helft ook super geslaagd. Susteren was in zeer grote getale aanwezig Fortuna won in Enschede tegen Twente.