CADIER EN KEER
tel. 043-4071951

06-11-2022

Keer Vr2 – Slekker Boys Vr1   0-1

Vandaag de wedstrijd tegen Keer. Op de ranglijst staat Keer gelijk met ons, dus verwachten wij een goede tegenstander. Wij begonnen de wedstrijd met een aantal omzettingen en dat was wel even wennen, gaande weg dat de wedstrijd vorderde begonnen wij steeds meer de combinaties te zoeken. Er werd goed van achteruit opgebouwd en kregen ook enkele kansjes die niet benut werden. 10 minuten voor het rustsignaal werd er verder door gewisseld in onze voorhoede. Arwen B komt in het veld, heeft meteen balbezit en loopt vanaf het middenveld meteen door naar het doel en scoort de 0-1. Gouden wissel.

De tweede helft werd er verder door gewisseld. Met goed verzorgd voetbal kregen wij nog meer kansen echter werden deze niet verzilverd. De tegenstander kreeg in de slotminuten nog een geweldige kans om de gelijkmaker te scoren maar onze doelvrouw Zoe hield de bal tegen met een katachtige reactie. Einduitslag 0-1

Een dik verdiende zege, 3 punten in d the pocket en door naar de volgende wedstrijd.

Een groot compliment aan de zeer goed leidende scheidsrechter is hier wel op zijn plaats.