Hoogstraat 25
6102XR
ECHT
tel. 0475-485417

Deze ochtend was het weer tijd voor de voetbalschoenen om een wedstrijdje te gaan voetballen tegen de JO9-2 uit Linne. Tijdens de warming-up kwamen de trainsters erachter dat ze een speler miste. Deze speler had nog iets langer in zijn warme bed gelegen dan dat de bedoeling was. De opstelling werd dus iets anders dan wat van te voren bedacht was. Dat is niet erg want improviseren is het sterkste punt van de trainsters. Tijdens het bespreken van de opstelling heeft Anouk deze keer aan begin van de wedstrijd de preek al gegeven. Tempo in het veld, bal meteen pakken als deze uit is, durven duwen en goed het mannetje volgen. De timer ging af, de eerste 10 minuten werden gespeeld. We stonden al snel 0-1 achter. Hoe dit kon? Nog niet helemaal wakker op kwart voor 9 ‘s ochtends… Na 10 minuten de spelers goed wakker geschud, tips en tops gegeven en met goede moed door naar de volgende minuten. Het was een super spannende wedstrijd, veel de bal gehad, veel samengespeeld en vooral goed gevoetbald. Eindstand 3-3, we kennen allemaal wel de uitspraak van Johan Cruijf: “Als je niet kan winnen moet je zorgen dat je niet verliest”. En zo eindigen we de wedstrijd, met goede penalty’s en een tand uit bij speler Akram. Hopelijk helpt de tandenfee ons bij de volgende wedstrijd.

Trainsters JO9-1