2 - 4

Slekker Boys JO13-1

D-pupillen zaterdag, D1, 2e klasse 402

16 april 2016 10:30

Heibloem was vandaag onze tegenstander. Zoals bijna elke wedstrijd was onze start weer flitsend. Binnen een paar minuten lag de bal al in het netje. Peter maakte een actie over de rechtervleugel. Zijn voorzet werd door Fabian achter het standbeen in het doel geschoven. We speelden hierna nog een aantal mooie kansen uit maar verzuimden om deze te benutten. Na onze sterke start nam SVVH het initiatief over. Met mooi combinatiespel wisten ze een paar keer door te dringen tot in ons strafschopgebied. Gelukkig hadden zij het vizier ook niet opscherp staan. Vele kansen werden niet benut. Eentje echter wel: 1-1. In het laatste deel van de eerste helft golfde het spel aardig op en neer.. Voor de rust scoorde Peter de 2-1.

Na de rust was SVVH duidelijk wat minder sterk dan in de eerste helft. We kregen wat meer overwicht. Uit een afgeslagen bal scoorde Koen de 3-1. Hij schoot vanaf de 16 meter. De doelman kon zijn schot niet goed verwerken. Via de doelman en nog wat benen van SVVH spelers rolde de bal over de doellijn.. 5 minuten later scoorde Remco de 3-1. Een voorzet was iets te hard en viel over hem heen. Met de rug naar het doel wist hij de bal over zichzelf en de doelman in het doel te deponeren. Met deze 4-1 voorsprong ging onze verdediging weer wat meer aanvallen. Dit werd (zoals wel vaker) afgestraft met een tegendoelpunt uit een counter. Zoals wel vaker gezegd: blijf op je eigen plek (in de organisatie) voetballen ongeacht de stand. Eindstand 4-2.