Scheidsrechter

Aries Haest

Accommodatie

Onbekend

Op de 2e kermis zondag stonden onze dames om 10 uur weer op het veld klaar voor de aftrap. Met maar 12 dames en gelukkig 3 meiden begonnen we aan deze wedstrijd.

Met een sterke start en redelijk goeie combinaties kwam in de 12e minuut een mooie lange bal vanuit de linkerkant door Darnisha naar Loes die klaar stond aan de rechterkant, die beheerst de bal aannam en uiteindelijk deze bal in het net schoot 1-0!

Na een aantal minuten ping pong voetbal en alleen maar lange ballen kwam het tikken weer terug en speelde we steeds meer op de helft van Armada. Hierdoor werd er lekker getikt en was het Maud die in de 28e minuut de bal achter de keepster in de onderhoek plaatste 2-0!

Aan het einde van de eerste helft kwamen we goed weg door een mooie redding van Valerie die de bal mooi weg kaatste en de stand op 2-0 hield.

In de rust kwamen we heel slecht uit het kleedlokaal, een hele rommelige start en slecht voetbal. Hierdoor was de wedstrijd omgekeerd en speelde Armada op onze helft. Hierdoor kwamen veel schoten vanuit Armada en waren wij diegene die elke keer voor de bal moesten springen. Dit leidde aan het einde van de wedstrijd en de dag erna tot 3 of 4 blauwe plekken en balafdrukken die meegenomen waren.

Kayleigh kwam 1 op 1 met de keeper maar zij kon de bal niet met haar stijve rechterbeen binnen schieten maar trapte met links langs de goal af. Quinty werd op de grond geduwd en werd daarna als schietschrijf gebruikt terwijl zij op de grond lag.

In de 65e minuut kreeg Quinty de bal ingespeeld en kaatste deze door naar Darnisha, waarna Darnisha hier heel rustig bleef en de bal rustig langs de keeper schoot en dit betekende 3-0!

Dit was dan ook de eindstand van deze wedstrijd.
En weer een bedankje aan de meiden die ons weer hebben uitgeholpen.