Hans Aben

Accommodatie

Onbekend

Zondag  11 december 2016

Na een geslaagde dobbelavond in de kantine was iedereen weer fris en fruitig voor de wedstrijd tegen OVS. Een nieuwe ploeg voor ons die onderaan in het klassement staat, een mooie kans om punten te pakken dus!

De wedstrijd begon goed, er werd veel op de helft van de tegenstander gespeeld  en lekker rondgetikt. Alhoewel het meer gestuiter leek, ballen kwamen niet altijd goed aan. Na een kwartiertje spelen gaf Manon vanaf links de voorzet op Loes die de bal binnen tikte. 1-0!

De sfeer zat er goed in en al gauw was het Manon die voor de 2-0 zorgde. Hierna lieten we ons wat te veel meeslepen in het spel van de tegenstander en de stand bleef lang steken op 2-0. In de tweede helft wisten we het voetballen weer te vinden en er werden mooie combinaties gemaakt. Uit een corner weet Graus bijna met het hoofd te scoren, maar de keepster zat helaas in de weg.

Met nog 15 minuten op de klok, was het tijd voor een oude bekende om haar rentree te maken. Chantal is weer terug op haar positie na een zwangerschap.

Inmiddels was er veel op doel geschoten, echter waren er nog maar 2 doelpunten. Kayleigh besloot hier verandering in de brengen en passeerde met een mooie actie wel 5 tegenspelers. Ze was al bijna over de achterlijn maar wist hem toch nog op wonderlijke wijze in het doel te schieten: 3-0!

Hierna ging het erg snel, een lange bal van het middenveld beland bij Maud, deze kopt hem door naar Loes die de bal beheerst binnen schiet: 4-0! Dat de zusjes op dreef waren bleek wel weer, het was weer Maud die de bal mooi klaarlegde voor Loes. Echter schiet Loes op 1 meter voor de goal finaal over…

Gelukkig kwam er nog een corner en dit keer wist Graus de bal wél met het hoofd in het doel te werken: 5-0!

Quinty zette nog een sprint langs de lijn en stond op het punt om te scoren, echter speelde ze net voor de handen van de keeper langs de bal naar Loes die voor de 6-0 zorgde.

Een mooie overwinning waarin het samenspel echter wat beter had gekund. Meiden bedankt voor het uithelpen en Chantal welkom terug. Op naar volgende week!