13 november 2016 14:30

Scheidsrechter

Wijsman, J.A.

Op 13 november stond in de 5de klasse C een topper op het programma. De ongeslagen koploper Linne moest het thuis opnemen tegen subtopper Slekker Boys. De vraag was natuurlijk of Slekker Boys het goede resultaat van vorige week tegen SVH’39 kon voortzetten?

Het antwoord op de vraag kwam snel, want de start van Slekker Boys was niet al te best. De eerste de beste kans voor Linne werd omgezet in een doelpunt. Een hoekschop werd in tweede instantie binnen getikt. Slekker Boys keek dus al snel tegen een 1-0 achterstand aan. Helaas kwamen de bezoekers niet in de wedstrijd na de vroege achterstand. Na 20 minuten spelen stond er al een tussenstand van 3-0 op het scorebord. Het waren 3 standaardsituaties die het doel vonden. Na de 3-0 nam Linne wat gas terug en werden de bezoekers gevaarlijker. Via Dennis Dormans en Rik Penners kwamen er enkele kansen voor Slekker Boys, maar helaas vonden deze geen doel. Hierdoor stond er een ruststand op het scorebord van 3-0.

In de rust werd besproken dat een resultaat nog niet uitgesloten was, want er zijn immers gekkere dingen gebeurd in het voetbal. Wie weet wat er mogelijk was als de 3-1 zou vallen vlak na rust? Er ontstond daardoor toch een beetje hoop in de kleedkamer. Helaas voor Slekker boys verviel deze hoop snel. Want na 5 minuten spelen in de tweede helft werd een voorzet vanaf de rechterkant binnen geknikt door de spits van Linne. Zo stond het dus 4-0 en leken de Slekker Boys een verloren wedstrijd te spelen. Uiteindelijk liep Linne in het vervolg van de wedstrijd zelfs uit naar een 6-0 voorsprong. In de laatste minuut van de wedstrijd kwam er toch nog enigszins loon na werken. Rik Penners schoot een voorzet van Max Vogels binnen. Hiermee werd ook de einduitslag bepaald op 6-1.

Ondanks dat het spel van Slekker Boys bij vlagen best goed was, bleek Linne vandaag een maatje te groot. Toch willen we alle supporters bedanken voor alle steun. Op 27 november hopen de Slekker Boys revanche te kunnen nemen voor het slechte resultaat, dit moet dan gebeuren thuis tegen Vesta.