Mannen zondag, 1, 5e klasse C

6 april 2017 19:30

Scheidsrechter

Berben, P.M.J.

Na 2 overwinningen op rij stond donderdagavond 6 april het vervolg van de wedstrijd Slekkerboys 1 – Sint Joost 1 op het programma. De wedstrijd begon met een vrije trap in de 13de minuut nadat de wedstrijd op zondag 5 maart gestaakt was wegens een vervelende blessure voor een speler van Sint Joost. In die eerste dertien minuten domineerde de Slekkerboys het spel en kreeg het ook de beste kansen. Dit spel moest doorgetrokken worden naar het restant van de wedstrijd op deze donderdagavond. Na een onwennig begin werden de Slekkerboys steeds sterker wat resulteerde in veel balbezit en kansen. Een doelpunt hing in de lucht, maar de kansen werden niet verzilverd waardoor het bij rust nog altijd 0-0 stond.

In de rust was de conclusie dat als we op deze weg door zouden gaan, het doelpunt wel moest vallen. Dat doelpunt kwam er ook, alleen geheel tegen de verhouding in was het Sint Joost dat op een 1-0 voorsprong kwam uit een vrije trap. De Slekkerboys gingen vanaf dat moment nog meer opzoek naar het doelpunt. Na wederom een aantal kansen voor de Slekkerboys was het uiteindelijk Dennis Dormans die de gelijkmaker scoorde. Na de gelijkmaker was het tijd voor een slotoffensief om zo alsnog de drie punten op de Slek te houden. De druk werd verhoogd en het wachten was op de 2-1. Uit een spaarzame tegenaanval kreeg Sint Joost nog een hoekschop. De kans die hieruit voortvloeide werd knap gered door Kevin Heijthuijzen. In de laatste minuten wisten de Slekkerboys met een aantal afstandsschoten geen doelpunt meer te maken en werden de punten gedeeld bij een 1-1 eindstand