8 - 0

Slekker Boys VE zaterdag

Veteranen Najaar 2017

16 september 2017 17:00

Wie had gedacht dat we na de overwinning van vorige week weer zo'n prestatie zouden zien kwam vandaag bedrogen uit. Toen we het veld opgingen voor de warming-up hadden we 11 spelers. Gelukkig kwam Andy kijken en ging zich nog zijn spullen halen. Zo heb je 25 spelers op papier.
We mochten nog 1 speler van Hingen lenen en zo kon de wedstrijd zonder scheids- en grensrechter beginnen. Hingen liet ons een beetje komen en gebruikte daarna de ruimte via hun snelle spitsen. Hingen verprutste diverse goede mogelijkheden.
TC viel na 15 minuten geblesseerd uit, Andy erin. Hij maaktie een goede 1-2 met RV die vrij voor de doelman naast schoot.
Vlak voor rust dan de 1-0 uit een situatie die wij als buitenspel beoordeelden en de 2-0 uit een corner.
In de pauze nog 2 man eruit en met 9 en 1 van Hingen begonnen we aan de 2e helft.
In ondertal hebben we geprobeerd nog te scoren, ook de beste kans uit een strafschop lukte niet, en volgens alles was de uitslag 8-0.
Conclusie : hebben we geen 15 spelers kunnen we beter thuis blijven.