Veteranen Najaar 2017

9 september 2017 17:00

Scheidsrechter

Tjeu Vonk

Vandaag begonnen de veteranen aan de najaarsreeks. Na 2 pittige trainingen kregen we SVH'39 op bezoek. SVH had in de eerste helft het meeste balbezit zonder tot grote kansen te komen. We konden er sporadisch uitkomen en kregen zo een corner. Deze werd ingekopt waarna Ton de afvallende bal in doel schoot 1 - 0. SVH zette meer druk en door een afstandsschot onder kant lat werd het 1 - 1. Rust. In de tweede helft 2 wissels en de comeback na een jaar blessureleed van Ramon. Nu hadden we SVH beter onder controle en gaven we bijna geen kansen meer weg. Diepe bal op Hennie die de bal met de tup langs de keeper werkte 2 - 1. Dat moeten we weer de rest van het seizoen aanhoren. Daarna goed jagen op de verdediging en de laatste man kreeg de bal niet meer weg. Ramon was er als de kippen bij en vierde zijn comeback met de 3 - 1. Stefan goed door over links en de back kon niets anders meer doen dan de bal in eigen goal werken 4 - 1. De verdediging stond als een huis doch vlak voor tijd toch nog een mooie goal van SVH 4 - 2 en de eindstand. De eerste overwinning sinds lange tijd was een feit. Natuurlijk stond direct na afloop 15 bier klaar van onze penningmeester uit Oostenrijk.