Scheidsrechter

Tjeu Vonk

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond de wedstrijd tegen een gelijkwaardige tegenstander Born op het programma. Donderdag hadden we nog 10.5 man maar door de terukeer van de oud matadoren Dre S en Henk B, met Hans A en Tom S hadden we er toch weer 14.5. In de eerste helt speeelde Born wat makkelijker maar verder dan een paar afstandschoten die door Henk bekwaam onschadelijk werden gemaakt kwamen ze niet. Hier tegenover een grote kans toen uit een pass van Roy Stefan vrij voor de doelman opdook doch helaas lukte het niet. Even later Stefan die goed doorging maar zijn medespelers vrij voor de goal niet bereiken kon. Zijn inzet belande in het zijnet. Vlak voor rust plotseling een uitbraak van Born, een speler die de achterlijn haalde, goed teruglegde en de spits scoorde de 0 - 1.
In de tweede helft begonnen we goed en na 10 minuten scoorden we de gelijkmaker na een mooie combinatie tussen Frank P en Roy kon hij niet meer missen 1 - 1. Daarna drukten wij op de goal van Born en zat een voorsprong erin. Echter balverlies op een cruciale plek was de oorzaak van de 1-2. Even later een grote mogelijkheid op de gelijkmaker. Toen deze over ging scoorde Born uit de counter de 1-3. Een goede voorzet werd door de spits bekwaam ingekopt. Toen even later een als voorzet bedoelde bal aan de tweede paal binnenviel was de wedstrijd beslist. 2 Minuten voor tijd wamen we nog tot 2 - 4. Na een mooie aanval was het Stefan die Frank. P in stelling bracht.
Een gelijkspel had er ingezeten en was ook verdiend geweest in deze zeer sportive wedstrijd. De derde helft was wederom erg gezellig.