5 - 0

Slekker Boys VE zaterdag

Veteranen Najaar 2017

18 november 2017 17:00

Vandaag de uitwedstrijd naar Rios. We hadden vandaag een ruime bezetting qua spelers. In de eerste helft speelden we prima mee tegen deze sterke tegenstander die al diverse grote overwinningen geboekt had. Verdedigend gaven we niet veel weg ( kwam misschien ook omdat we in het gebied speelden waar de lamp defect was ) en ook het middenveld liep goed. Tot echte kansen kwam het niet, alleen een paar afstandschoten. Rust 0 - 0.
In de tweede helft tapte Rios uit een ander vaatje. Ze brachten een paar spelers met veel meer snelheid, vooral over hun rechter vleugel. Toen ook een bal die achter leek voorgezet werd en helaas in eigen doel gewerkt werd was het hek van de dam.
We kwamen er niet meer aan te pas en werden veelvuldig overlopen doordat bij ons de kopjes omlaag gingen. Het was dat de scheidsrechter ons een beetje hielp en geen penalties wou geven zodat we de schade tot 5 - 0 konden beperken.
Volgende week de laatste wedstrijd alweer van deze najaarsreeks uit naar Susteren waar we nog een keer onze klasse kunen etaleren voordat we aan het zaalseizoen gaan beginnen. Mochten er nog liefhebbers zijn die op zaterdag rond 16:30 uur een uurtje in de sporthal in Echt of Maasbracht willen voetballen houden wij ons aanbevolen.