Accommodatie

Onbekend

Na een mooie Hoppluk dag in Gulpen ging ik richting de Slek.

Een prachtige nazomerdag zorgde voor een mooie sfeer.

De tegenstander is een tegenstander van formaat. We hebben doorgaans mindere resultaten tegen hun.

Dubbele cijfers zijn meer dan eens gevallen.

Vanmiddag kregen we versterking van Mark. Mo en Sengai deden ook mee en ons doel zou worden verdedigd door Mustafa. Slekker Boys veteranen zijn zeer goed bezig op gebied van Integratie en Maatschappelijke verantwoordelijkheid.

We zagen een gelijkopgaande wedstrijd. Het was een plezierige partij waar beide partijen goed voetbal lieten zien. We kregen kansen en ook Swalmen werd regelmatig gevaarlijk. Goed grensrechterswerk werd verricht door Henny.

Na een minuut of twintig werd er een overtreding begaan op Mo.  Hij wist zelf de strafschop te benutten. Swalmen voerde de druk op en kwam twee keer te scoren. Zo kwamen ze op een 2-1 voorsprong. Dat was ook de ruststand.

In de rust wisselde de vlag van Henny naar Peter. Mo kreeg een aantal kansen en wist er twee te verzilveren. Op voorsprong in en tegen Swalmen alweer wie had dat kunnen dromen. Swalmen beschikt over een aantal spelers die heel erg goed kunnen voetballen. Zij voerde de druk op maar onder solide leiding van Jos bleef de verdediging staande. Ze gaf geen krimp. Tot overmaat van ramp voor Swalmen maakte Sengai ook nog de 2-4. Nu kwam er nog meer vinnigheid in hun spel. De zeer goed fluitende scheids maakte een klein foutje volgens grensrechter P. Hierdoor kreeg Swalmen een discutabele penalty die door hun beste speler werd benut.

Er volgde nog 5 spannende minuten maar we hielden stand. We mistten nog diverse goede dikke kansen in de 2e helft waardoor we toch verdiend hebben gewonnen. Mark wederom ontzettend bedankt voor je super bijdrage op ons middenveld.

Voor mij werd het daarna toch nog super leuk.  Won het eenentwintigen…. Dat leverde een mooie prijs op.  Toch blijf ik ons spelletje het leukste vinden ondanks dit memorabele moment.