Sponsors

St. Joost 1 - Slekker Boys 1

St Joost 1 (zon)

1 - 2

Slekker Boys 1 (zon)

Competitie

5e klasse B

Datum

24 april 2022 14:30

Scheidsrechter

P.J.M. de Vries

Accommodatie

Tussen de Berken
Schrevenhofsweg 1
6112AB
SINT JOOST
tel. 0475-486529

Zondag 24 April 2022

De derby RKVV St. Joost 1 – SlekkerBoys 1 stond op het programma, waar de vorige ontmoeting op de Slek nog eindigde in een 1 - 1 gelijke stand waren de Boys gebrand om vandaag te winnen om zo nog mee te doen voor de 3e plaats.
Aan de kant van de SlekkerBoys ontbraken 3 spelers: De gebroeders Vogels waren er een weekend tussenuit, en Coonen kampt met een vervelende blessure waardoor hij dit seizoen mogelijk niet meer in actie kan komen. Laatstgenoemde was tevens niet in staat om de boys vanaf 14:30 te komen aanmoedigen omdat hij thuis op de bank in een diepe slaap was gevallen..

1 - 0
Een vrije trap van St Joost werd het strafschopgebied in geslingerd en via een achterhoofd op de onderkant van de lat gekopt waarna de bal op de doellijn stuiterde en vervolgens werd weggewerkt. Echter claimde het team van St Joost dat de bal volledig over de lijn was geweest en richtte zich massaal op de scheidsrechter, deze keek even naar zijn horloge en de grensrechter en concludeerde dat de bal inderdaad over de lijn was geweest.

Blessures
De SlekkerBoys hadden het vertrouwen om de achterstand nog om te kunnen buigen, dit vertrouwen zakte echter in de grond toen 2 vaste krachten Loek en Luuk de strijd noodgedwongen dienden te staken wegens blessures. Zij werden vervangen door opkomende talentjes uit de jeugd Youri en Niek, die hun rollen beiden glansrijk vervulden.

1 - 1
De SlekkerBoys toonde strijdkracht in de 2e helft en waren vastberaden om niet met lege handen terug naar de Slek te fietsen. Dit wierp al snel zijn vruchten af, de bal belande in een drukke zestien voor de voeten van Alex die rustig naar zijn goede been kapte en de bal voorbij de uitkomende doelman en langs de verdediger in de verre hoek wist te plaatsen.

1 – 2
Na de gelijkmaker waren de SlekkerBoys hongerig naar de volle pont, het geloof spatte van het elftal af waar St Joost tekenen van vermoeidheid en onderlinge frustraties vertoonde. De SlekkerBoys zochten constant de aanval naar het doel van St Joost en wisten deze al snel na de gelijkmaker te vinden. De doelman van St Joost wist een voorzet vanaf de linker flank niet te vangen of te pareren waardoor de bal tussen hem en Rick H viel, Rick dacht (net als altijd) niet na en probeerde de bal in een bijna onmogelijke hoek in het doel te schieten, dit schot belande op de paal waarna de bal voor de voeten van Alex viel die gemakkelijk de 1 – 2 kon binnentikken.

Ook na de 1 – 2 waren het de SlekkerBoys die bleven domineren en op zoek waren naar een 3e treffer, deze werd na aandringen echter niet gevonden waardoor iedereen met een groen-wit hart met geknepen billen toezag hoe St Joost tevergeefs met een laatste offensief nog een aantal doelpogingen wist te creëren maar Sander liet zich niet nogmaals verschalken.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!