ROOSTEREN VETERANEN ZATERDAG - SLEKKER BOYS VE ZATERDAG - Slekker Boys

Sponsors

ROOSTEREN VETERANEN ZATERDAG - SLEKKER BOYS VE ZATERDAG

Roosteren veteranen zaterdag

2 - 2

Slekker Boys VE zaterdag

25'
60'

Datum

5 maart 2022 17:00

Accommodatie

Sportpark aan de Ringweg
Ringweg 14
6271AK
GULPEN
tel. 043-4502900

Vandaag mochten we weer. De grasmat lag er niet zo florisant bij. De perfecte mat van weleer had heel veel te verduren gehad. Hoogwater vorig jaar juli. Spelen onder minder goede omstandigheden. Het werd er allemaal niet beter op. Misschien dat wethouder Pustjens zo voor de verkiezingen nog iets uit de mouw kan toveren. Sommige van ons hadden een beetje getraind op t nieuwe kunstgras. Voor Corona hadden we iedere winter een zaalseizoen. Dat bleek toch een zeer goede basis voor techniek en conditie.

Ondertussen had onze coach een ongeluk gehad zodat ie wellicht zijn taken dit lenteseizoen voorlopig niet kan uitvoeren. Wie kreeg de eervolle taak om die taken waar te nemen… Moi..

Ondanks het schitterende weer in de carnavalsweek regende het ook. Afmeldingen. Ik houd van puzzelen maar dit bleek een uitdaging. Met Jos toch besloten om er voor te gaan.

Gelukkig kregen we versterking van Lucca en Alex. En er kwam op het nippertje nog Hennie, Frank en Stefan bij. We hadden dus gelukkig voldoende spelers.

Opstelling gemaakt. En begonnen, Roosteren bleek iets minder sterk dan voorheen. Ze beschikken over veel betere spelers dan wij. Doelend op hun voetbalcarriere. Maar Stefan Jos en Lucca vormde een sterk blok. De zeer sterke grote aanvaller kon eigenlijk weinig inbrengen.

We kregen zelf ook diverse kansen. Zo ontspon zich een mooie gelijkopgaande wedstrijd. We vergaten de keeper te testen. Dat bleek een gelegenheidskeeper te zijn. We hebben hem te weinig pijn gedaan door niet te proberen van afstand op goal te knallen.

Uit een aanval scoorde Roosteren dan toch de 1-0. Maar na een buitenvalspel eindigde onze aanval ook in het Roosters netje. Er was discussie over het vlaggen. Daardoor lette men even niet goed op behalve wij dus en Frank A. scoorde fenomenaal. Hij eindigde zelf in de touwen.

1-1 Rust.

Na rust een sterk aandringend Roosteren. Maar hun tweede keeper maakte een fout waardoor Frank vK kon scoren. We stonden voor 1-2 in Roosteren.

Uiteindelijk duurde het tot de laatste minuut. Roosteren scoorde de gelijkmaker.

Een sensatie bleef helaas uit. Toch een super prestatie.

Tevreden sloten we af met de derde helft!

Peter

Uitslag 2-2

Scoren: Frank A. en Frank vK

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!