Sponsors

DES Swalmen – Slekkerboys

Swalmen zaterdag veteranen

7 - 5

Slekker Boys veteranen zaterdag

Datum

10 september 2022 17:00

Accommodatie

Onbekend

Na een mooie warme zomer begon vandaag de najaarscompetitie. Het was wel een bijzondere start.

Beide teams hebben op papier ruim voldoende spelers maar door afmeldingen van allerlei aard werd besloten om er een partij zeven tegen zeven van te maken. Op het veld werd het nogmaals veranderd en speelden we 8 tegen 8.  Aan mij de eer om vandaag het doel te verdedigen. Nog nooit gedaan. Alles is een keer de eerste keer. Met veel te grote en warme handschoenen ging ik van start. Keepersbroek en Keeperstrui zaten niet meer in de tas..  Maar die zullen wel weer ten tonele verschijnen.

Doorgaans is Swalmen echt een maatje groter. Maar op dit halve terrein zag je dat niet meteen terug.

We stonden in de eerste helft goed compact. We kregen ook genoeg kansen. Zij schoten wel op goal maar die konden we goed pareren. We kwamen zowel op voorsprong door Ronald en Hennie.

Swalmen kon de aansluitingstreffer scoren. Jammer maar niet veel later kon Roy de marge weer terugbrengen naar 2 doelpunten.

We kregen lekkere ranja en we hadden een goed gevoel. Swalmen had in de pause nog versterking gekregen. Nr 11. Dat was echt de missing link voor hun. 

We speelden in de 2e helft ook niet meer zo compact als in de 1ste. Dat en het gegeven dat ze met Nr 11 een echte targetman hadden. Plus er bestaat geen buitenspel. Dan wordt het echt lastig voor een beginnende doelman.

Vrij snel dichte Swalmen de achterstand. Op een gegeven moment stond het 5-3 voor hun.

We kwamen nog op gelijke hoogte door Eric en Frank maar we konden toch niet voorkomen dat Swalmen uiteindelijk de winst pakte met 7-5.

Ben blij dat we toch hebben kunnen spelen. Maar het is wel echt belangrijk dat we genoeg spelers op de mat kunnen brengen. Er zijn meer dan genoeg redenen om je af te melden maar voetbal is een teamsport en dat betekent dat je daar ook rekening mee moet houden.

Uitslag 7-5

Score Eric Frank Roy Hennie en Ronald

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!