SLEKKER BOYS VR1 (ZON) - VERITAS VR1 (ZON) - Slekker Boys

Sponsors

SLEKKER BOYS VR1 (ZON) - VERITAS VR1 (ZON)

Slekker Boys VR1 (zon)

3 - 1

Veritas VR1 (zon)

Manon van Kempen (intikker)
14'
29'
...
Assist: Maud Hintzen
Lyan Ophelders (penalty)
77'

Competitie

Vrouwen, VR1, 5e klasse 3

Datum

8 oktober 2017 10:00

Scheidsrechter

Hans Aben

Accommodatie

Onbekend

8-10-2017

Na een slecht begin van het seizoen was het vandaag tijd om eens van de 0 punten af te komen. Na de aftrap waren de Slekkerdames veel bij de goal van de tegenstander te vinden en goed aanvallend aan het voetballen. Na een paar goede aanvallen duurde het even voordat de eerste goal viel. Anouk gaf een mooie pass op Manon die vervolgens voor de 1-0 zorgde. We hadden de smaak te pakken en waren goed aan het voetballen, in tegenstelling tot de vorige twee wedstrijden. Echter zorgde een aanval van Veritas ervoor dat het tij weer gekeerd werd. Na een aanval wisten ze op doel te schieten en te scoren, 1-1. Erg jammer en niet verdiend, aangezien de Slekkerdames duidelijk de beter voetballende ploeg was.

Na de rust moesten er weer doelpunten gemaakt worden om toch 3 punten op de Slek te houden. Op het middenveld werd stevig gevoetbald met een ietwat rare sliding van Veritas tot gevolg. Linda Graus vroeg zich dan ook hardop af wat deze meid eigenlijk aan het doen was. Na een mooie aanval zorgde Darnisha uiteindelijk voor de 2-1! De strijd was echter nog niet gestreden. Na een overtreding dicht bij de 16 meter kreeg Veritas een vrije trap. Op het moment dat iedereen dacht dat dit een tegengoal zou opleveren, vloog de bal enkele meters naast het doel. Niet echt de moeite waard maar gunstig voor ons!

Nog steeds waren de Slekkerdames veel te vinden bij het doel van de tegenstander. Na een schot op goal belandde deze bal tegen de handen de tegenstander. Dat betekende dus een penalty! Onze eigen penaltykiller Lyan schoot deze dan ook overtuigend binnen, 3-1!

Al met al een wedstrijd waarin er weer eens goed gevoetbald werd, en misschien nog wel belangrijker: 3 punten op de Slek!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!